هوشنگ نصیرزاده که بعد از ظهر امروز سه شنبه با حضور در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها از غرفه خبرگزاری مهر بازدید کرد، ضمن بیان مطلب فوق گفت: اساسنامه تصویب شده کمیته داوران پس از تصویب اعضای این کمیته باید به هیئت رئیسه برود و در نهایت آئین نامه تا 11 آذرماه تصویب شود.
وی در مورد اینکه این آئین نامه چه تغییراتی را ایجاد می کند، اظهار داشت: آنچه مهم بوده این است که یک زمان در ایران دیپلم را در تنها در تهران صادر می کردند، اما الان در همه روستاها صادر میشود. واگذاری کارت های درجه دو و سه داوری هم باید به خود استان ها اعطا و داده شود که در حال حاضر اینگونه نیست.
کارشناس داوری کشورمان اضافه کرد: کشور مالزی که تاسیس آن 10 سال بعد از آغاز به کار رسمی فوتبال در ایران بوده است امروز مقرAFC و کارت های درجه دو و سه داوری در استان های کوچک آن صادر می شود اما در ایران روی این موضوعات مقاومت می کنند زیرا عاشق امضا کردن هستیم.
وی با اشاره به اینکه اگر می خواهید بدوید باید خود را سبک کنید، اضافه کرد: باید چیدمان داوری فوتسال و بانوان را هم به خودشان واگذار کنیم که در آئین نامه جدید به این موضوع هم اشاره شده است.
نصیرزاده اضافه کرد: دپارتمان فیفا که 209 عضو دارد، توسط سه نفر اداره می شود اما دپارتمان ما 10 نفره هستند وقتی همه چیز را سنگین کنید، نمی توانید خوب بدوید.
وی صحبت هایش را اینگونه ادامه داد: ما در سال 2013 هستیم و باید استانداردهای فوتبال که ورزشی خارجی است را یاد بگیریم این استانداردها می گوید کسانیکه همکاری می کنند نباید به رسانه ها بروند این تصمیم در راستای دفاع از رسانه ها هم بوده است زیرا افراد بی طرف باید به رسانه ها رفته و نظرشان را اعلام کنند. فرض بر اینکه این افراد بی طرف باشند، اما با فدراسیون کار می کنند که این یک مشکل است.
کارشناس داوری کشور اضافه کرد: در کشورهای دیگر حتی فیفا و یوفا تعداد کمیته ها زیاد، اما تعداد افراد دپارتمان ها کم است، اما در ایران دپارتمان ها و حقوق بگیرها زیاد و اعضای کمیته ها کمتر است. به نظر من رئیس کمیته داوران نباید میز و صندلی داشته باشد و عسگری که رئیس دپارتمان است باید در فدراسیون مستقر شود همچنین باید تابلوهای فدراسیون هم عوض شود زیرا اشتباه است.
وی در این خصوص تصریح کرد: فوتبال اگر خودش را نوسازی و استانداردسازی کند، 50 فدراسیون دیگر هم از آن یاد گرفته و مشکلاتشان را برطرف می کنند، مانند سازمان لیگ که در ایران هم تاسیس شد و سایر فدراسیون ها هم به تبعیت از فوتبال آن را ایجاد کرد.
وی با اشاره به اینکه عسگری توانایی جذب محیطی اش ضعیف است و بیشتر با افراد پیرامونش در تعارض بوده و درگیر است در پاسخ به این سوال که قرار است روز عیدغدیر بین کسانیکه در ورزش با همدیگر اختلاف دارند مراسم آشتی کنان بگذارند و آیا شما با عسگری و قیاثی آشتی می کنید؟، گفت: من با همه آشتیم و آنها با من دعوا دارند.
نظر شما